Palveluehdot

Tätä verkkosivustoa hallinnoi Hempaattinen Oy (y-tunnus: 2969979-1). Sivustolla käytettävät termit ”me” ja ”meidän” viittaavat Hemppaattinen Osakeyhtiöön.

Lue nämä Palveluehdot huolellisesti ennen verkkosivustomme käyttöä.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla tuotteitamme, käytät ”Palveluamme” ja sitoudut noudattamaan seuraavia palveluehtoja. Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä.

Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaukset voidaan tehdä verkkokaupasta, sähköpostitse (info@hempaattinen.fi) tai soittamalla numeroon 0407434514. Emme takaa, että pystymme vastaamaan puheluihin kaikkina vuorokauden aikoina.

Tehdystä tilauksesta lähetämme aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Muistathan aina tarkistaa tilausvahvistuksen oikeellisuuden. Mikäli tilausvahvistuksessa on puutteita tai korjattavaa, ilmoitathan siitä välittömästi vastaamalla sähköpostitse tilausvahvistukseen tai soittamalla numeroon 0407434514.

Käyttämällä palveluamme sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikkien kaupastamme tehtyjen ostojen yhteydessä.

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Paketit lähetetään meiltä 1-4 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitus tapahtuu Matkahuollon tai Postin tuottamana palveluna antamaasi osoitteeseen tai lähimpään toimittajan toimipisteeseen.


PALVELUN KIELLETTY KÄYTTÖ

Sinulla ei ole lupaa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin. Sinulla ei myöskään ole lupaa Palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lakia omalla lainkäyttöalueellasi (mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, tekijänoikeuslait). Edellisen lisäksi, sinulla ei ole oikeutta käyttää palvelua:

(a) muiden houkuttelemiseksi suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin;

(b) kansainvälisten, kansallisten tai paikallisten säädösten, sääntöjen tai lakien rikkomiseksi;

(c) immateriaalioikeuksiemme tai muiden immateriaalioikeuksien rikkomiseksi tai loukkaamiseksi;

(d) ahdistellaksesi, hyväksikäyttääksesi, loukataksesi, vahingoittaaksesi, halventaaksesi, solvataksesi, väheksyäksesi, pelotellaksesi, tai syrjiäksesi ketään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen taustan, rodun, iän, kansalaisuuden tai vamman vuoksi;

(e) lähettääksesi väärää tai harhaanjohtavaa tietoa;

(f) ladataksesi tai siirtääksesi viruksia tai muita haittakoodeja, joita voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaisi Palvelun, asiaankuuluvien verkkosivustojen, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai käyttöön;

(g) kerätäksesi tai jäljittääksesi muiden henkilötietoja;

(h) lähettääksesi roskapostia, tietojenkalasteluviestejä, sivustoharhautuksia, sosiaalisia tiedusteluja, lukkeja tai siirtoja;

(i) mihinkään paheksuttavaan tai immoraaliseen tarkoitukseen; tai

(j) haitataksesi tai kiertääksesi Palvelun, minkään asiaankuuluvan verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden päättää Palvelun tai muun asiaankuuluvan verkkosivuston käyttösi kiellettyjen käyttötarkoitusten rikkomisesta.

Voit lukea Palveluehtojen uusimman version, milloin tahansa tällä sivustolla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä Palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme. On omalla vastuullasi tarkkailla tätä sivua säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva sivuston käyttö tai sivustolla vierailusi mahdollisten muutosten julkaisun jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä.

Pidätämme oikeuden muokata tai katkaista Palvelun (tai sen osan tai sisällön) milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.


KOLMANNET OSAPUOLET

Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia nykyiseen kauppaan lisättäviä uusia ominaisuuksia, tuotteita tai työkaluja (mukaan lukien kolmansien osapuolien tarjoamat palvelut ja työkalut). Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustoihin liittyvien tuotteiden, palveluiden, resurssien tai sisällön ostamisen tai muiden transaktioiden aiheuttamista vahingoista. Luethan huolellisesti kolmansien osapuolten käytännöt ja menettelytavat ja varmista, että olet ymmärtänyt ne ennen toimenpiteisiin ryhtymistä. Kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyvät valitukset, vaateet, huolet tai kysymykset tulee osoittaa suoraan kolmannelle osapuolelle.

Kauppaamme hallinnoi Shopify Inc., joka tarjoaa meille verkkokauppa-alustan tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseen. Käyttämällä palvelumme annat suostumuksen verkkokauppa-alusta tarjoajalle pääsyn henkilötietoihisi.


HENKILÖTIEDOT

Yksityisyydensuojamme koskee kaikkia kaupan kautta lähettämiäsi henkilötietoja. Lue Yksityisyydensuojamme kohdasta tietosuojaseloste.


VASTUUVAPAUSLAUSEKE - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa tällä sivustolla olevien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Tämän sivuston materiaali tarjotaan ainoastaan yleiseksi tiedoksi, eikä sitä tule käyttää päätöksenteon ainoana perustana selvittämättä lainkaan ensisijaisempia, tarkempia, täydellisempiä tai ajantasaisempia tietolähteitä. Luottaminen tämän sivuston materiaaleihin tapahtuu omalla riskilläsi. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet ja puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.


YHTEYSTIEDOT

Palveluehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@hempaattinen.fi.